Medewerkers

Per 1 juni 2022 is BD Bulktransport overgenomen door de Hoop & Blom Transport en gaat verder onder de naam HB Bulktransport en BD bulktransport GmbH. Deze herstructurering zal bijdragen aan de positieve effecten van de mogelijkheden en de concurrentiepositie van de Hoop & Blom Transport als geheel. Het vooraf kwantificeren van doelstellingen op het gebied van synergie en efficiency zal hieraan bijgedragen.

Door de ligging van HB Bulktransport bv nabij de Duitse grens en het Ruhrgebied en de ligging van de Hoop & Blom Transport in de Alblasserwaard (ZH) vullen beide elkaar goed aan en kunnen zo een scala aan klanten bedienen. 

We werken graag op een open en eerlijke manier met onze klanten samen. Onze medewerkers geven inhoud aan deze visie. Zij helpen u graag bij het verzorgen van uw transport. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en klantgericht zodat u hen zonder zorgen naar uw afnemers kunt sturen. 

Wij gaan met onze opdrachtgevers graag een partnership aan. Een open, eerlijke en betrouwbare samenwerking is dikwijls de basis voor verdere kwaliteitsvernieuwing en – verbetering. Onze efficiënte en flexibele werkwijze beperkt de transportkosten.

Bezoekadres:

HB Bulktransport bv

Nijverheidsweg 1, 6691 EZ Gendt
+31 48-142 33 39
info@hbbulktransport.nl

www.hoop-blom.nl
www.koelcentrum-zederik.nl

design en realisatie: dehoopenkoning.nl